Alle artikelen

Mariëlle Borst

Visie

Dromen komen tot je uit de diepten van je eigen zijn. Dat alleen al vind ik van ongekende schoonheid. Als je bereid bent je dromen met aandacht te bekijken, geven ze je toegang tot de diepere lagen van je eigen bestaan. In deze lagen bevindt zich een schatkamer van jewelste met daarin wat ik ‘de zeven kroonjuwelen’ van de droom noem:

  1. dieper innerlijk weten,
  2. nog te ontdekken potentieel,
  3. schaduwaspecten en andere dingen die overdag onvoldoende ruimte krijgen,
  4. onverwerkte gevoelens en gebeurtenissen,
  5. onbewuste drijfveren en verlangens,
  6. de wijsheid van het collectieve onderbewuste,
  7. en ‘last but not least’ een poort waardoor we soms een glimp van het mysterie van ons mens-zijn mogen opvangen…

Aangezien wetenschappers stellen dat 95% van ons gedrag voortkomt uit onbewuste motieven, is het onderzoeken van onze eigen innerlijke schatkamers een bijzonder vruchtbare en verrassende aangelegenheid.

 

Wat ik bied

Ik bied individuele sessies aan voor mensen die hun dromen willen onderzoeken in het kader van persoonlijke groei en bewustwording en voor mensen die last hebben van nachtmerries. Daarnaast bied ik op aanvraag workshops aan.

Van origine ben ik Sociale- en Organisatie Psychologe. Aanvullend volgde ik diverse vervolgopleidingen. Ik noem de belangrijkste:

Allereerst noem ik het ITIP, waar ik achtereenvolgens de 3-jarige ITIP opleiding, de Dromenopleiding en de Energetische Opleiding heb gevolgd en waar ik met veel plezier en inspiratie werkzaam ben als co-begeleider en als teamlid van het ITIP Dreamteam.

Daarnaast ben ik gevormd door de opleidingen die ik deed bij het Bert Hellinger Instituut, dat mij wegwijs maakte in familieopstellingen en organisatie-opstellingen.

 

Contact

Voel je welkom in mijn praktijk in Leiden: je kunt me bereiken via marielle@oerpad.com of via 06-20361327. Kijk ook eens op www.oerpad.com

Mariëlle Borst (1971), Coachpraktijk De grote sprong, Leiden

Co-begeleider bij het ITIP en Lid van het ITIP Dreamteam


Ienke Goldewijk
01aug

Ienke Goldewijk

Mijn visie op dromen: Dromen raken een kernbewustzijn dat zich op het niveau van voelend en intuïtief ´weten´ bevindt. De symbolische en...

Ilse van der Jagt
13mei

Ilse van der Jagt

Wat is jouw visie?  Als coach werk ik graag met dromen! Dromen zie ik als hulp in de nacht op je levenspad in de vorm van beelden....