Alle artikelen

Ienke Goldewijk

Mijn visie op dromen:
Dromen raken een kernbewustzijn dat zich op het niveau van voelend en intuïtief ´weten´ bevindt. De symbolische en intuïtieve taal in dromen komt van een dimensie die voorbij ´gewone´ communicatie gaat, voorbij de woorden.

Dromen gaan over het leren kennen van jezelf. En veel meer dan dat.
Dromen zijn leuk, mooi, raar, eng, spannend, mysterieus en vol van geheime boodschappen. In je dromen kom je op plekken waar ruimte is voor magie, voor sprookjes en voor mythische vertellingen. Je stoutste dromen en je grootste nachtmerries worden waar in dit domein. In je dromen kun je vliegen en tijd verliest haar grip. Het zijn verhalen die je helpen om jezelf te leren kennen en zielsdelen te integreren. Door je dromen uit te wisselen, op een creatieve manier te verbeelden, uit te beelden en te onderzoeken ontdek je nieuwe lagen van het onderbewuste, de spirituele dimensies en leer je je eigen patronen herkennen.

En elke droomreis is uniek. Elke droom een wonder.

Wat ik bied
Droomcoaching, creatieve therapie en energetisch werk.
Al zolang ik me kan herinneren houd ik mij bezig met zingevingsvraagstukken. Ik heb me verdiept in de psychologie van beeldende en creatieve uitingsvormen, mindfulness, omgangsvormen en sociale vaardigheden, geweldloze communicatie, storytelling, in verschillende vormen van spiritualiteit én natuurlijk de fascinerende wereld van de dromen. Verder geef ik healing/reading en edelsteenbehandelingen. Dromen zijn mijn grote liefde en ik werk al lange tijd met veel plezier, verwondering, interesse en fascinatie aan en met mijn eigen dromen en die van anderen.

Ik heb mijn dromenopleidingen genoten bij o.a. het ITIP (Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie). Hier volgde ik een boeiende vervolgopleiding waarin een verdiepingsslag is gemaakt in het ontwikkelen van instrumentschap met betrekking tot droomuitleg en energetisch werken met dromen. Verder heb ik een sjamanistisch georiënteerde droomopleiding gedaan, onder leiding van de Amerikaanse droomexpert Robert Moss, bij Moss Dream school tot Dream teacher. De Dream teacher Training is ontworpen door Robert Moss om droomcoaches of leraren diepwerkende tools mee te geven om les te kunnen geven en actieve droomcirkels te begeleiden. Actief dromen is een methode om de kern-technieken die (in de loop der eeuwen) ontwikkeld zijn in te kunnen zetten in verschillende omgevingen, om heling en creativiteit te stimuleren. Daarnaast ben ik afgestudeerd creatief therapeut. Creatieve therapie is een vorm van psychoanalyse die goed inzetbaar is binnen het onderzoeken van de droomwereld.

Aanbod
Ik organiseer Droomcirkels in Zeist. Op https://ienkegoldewijk.nl/ kun je alle informatie vinden over de eerstvolgende Droomcirkel. Verder bied ik workshops voor verjaardagen en feestjes en verdiepende groepssessies voor zakelijke partijen en groepstherapeutische settingen.
Ook kun je bij mij terecht voor individuele coaching, creatieve therapie en healing (energiewerk).

Social & media
Ik heb de website OplichtersUnited.nl opgericht en schrijf hierop over dromen en heb een dromen-encyclopedie aangelegd. Tevens is dit een platform voor Oplichters (lichtwerkers) om hun verhaal te doen en over hun professie te schrijven. De site is dus gebaseerd op, maar niet alleen maar voor dromenwerk.

Contactgegevens:
Ienke Goldewijk | Coaching, creatieve therapie en behandeling
Zeist, De Bilt, Utrecht
Tel.       06-16404173
E-mail.   ienke@ienkegoldewijk.nl
https://www.ienkegoldewijk.nl & https://www.OplichtersUnited.nl


Sheona McEwan
18mei

Sheona McEwan

Wat is jouw visie?  Ik help graag kinderen met het vinden van hun innerlijke held, en laten ontdekken hoe de held hen helpt om om te...

Mariëlle Borst
12jul

Mariëlle Borst

Visie Dromen komen tot je uit de diepten van je eigen zijn. Dat alleen al vind ik van ongekende schoonheid. Als je bereid bent je dromen...