Alle artikelen

Ilse van der Jagt

Wat is jouw visie? 

Als coach werk ik graag met dromen! Dromen zie ik als hulp in de nacht op je levenspad in de vorm van beelden. Helaas zijn die beelden niet altijd direct te begrijpen en verdwijnen ze voor je het weer naar de achtergrond. Dat is zonde! Dromen verdienen je aandacht. Ze geven je toegang tot je onderbewuste en helpen je bij het verkennen van je innerlijke wereld. Dromen brengen gedachten en gevoelens onder de aandacht die in de loop van de dag aan je aandacht zijn ontsnapt. Gevoelens en gedachten die belangrijk zijn om juist wel in de ogen te kijken, omdat ze je verder kunnen helpen op je levenspad. Ze maken niet alleen duidelijk hoe het werkelijk met je gaat, maar ook wat belangrijk voor je is en wat je te doen staat. Als je zo naar dromen kijkt, kunnen ze een ingang zijn naar persoonlijke ontwikkeling.

Wat ik bied

Coaching
In een coaching sessie staat een droom die jou bezig houdt centraal en onderzoeken we welke hulp er voor jou in verborgen zit op jouw levensweg. Door middel van jouw herinneringen, associaties, ideeën en gevoelens kan jij de betekenis van je droom achterhalen. Ik help je daarbij door het stellen van vragen ter verdieping, energetisch (lichaams- en ervaringsgericht) werken met situaties in de droom en het verhelderen van symbolen. Het werken met dromen op deze manier leerde ik bij ITIP School voor Leven en Werk. Meer informatie op mijn website. 

Dromengroepen

Vanaf oktober 2024 geef ik names ITIP School voor Leven dromengroepen in Vleuten (zie www.itip.nl).

In Rotterdam organiseer ik bij voldoende interesse dromengroepen waarin we op verschillende manieren en themagericht de betekenis en aspecten van (elkaars) dromen verkennen. Check website en social media voor informatie.

Workshops

Op verzoek geef ik workshops over dromen binnen jouw organisatie. Bel of mail me voor de mogelijkheden. 

Social media

Op Instagram en Facebook schrijf ik over persoonlijke ontwikkeling, de betekenis van dromen en beantwoord ik vragen die mensen daarover insturen. Zie @dromencoach en @ilsevanderjagtcoaching.

Contactgegevens:

Ilse van der Jagt | Coaching en Training, Rotterdam
Tel.       06-41245079
E-mail.   ilsevanderjagt@kpnmail.nl
Www.     https://www.ilsevanderjagt.nl
Insta.    https://www.instagram.com/ilse_van_der_jagt_coaching/
Insta.    https://www.instagram.com/dromencoach/
FB.    https://www.facebook.com/ilsevanderjagtcoachingentraining
FB.   https://www.facebook.com/Dromencoach

In het nieuws:

 


Mariëlle Borst
12jul

Mariëlle Borst

Visie Dromen komen tot je uit de diepten van je eigen zijn. Dat alleen al vind ik van ongekende schoonheid. Als je bereid bent je dromen...

Nanske Kuiken
01mrt

Nanske Kuiken

Visie Dromen geven uitdrukking aan de ziel. Ze brengen onbewuste zaken aan het licht die je helpen je dagelijks leven meer richting te...