ONLINE Droomwerk bij Shelter36

Over dit evenement

Categorie
VSD-lid (Extern)
Datum en tijd
21 jul. 2024 14:00 - 29 sep. 2024 17:30
Locatie
Online

Francisca te Brake van Shelter36 Droomstudio biedt van juli tot oktober 2024 boeiende en inspirerende online workshops aan. In navolging op het door haar ontwikkelde format voor droomwerkers, zullen er vanaf juli 2024 meerdere thema’s aan bod komen. De workshops zijn ingedeeld per thema en niveau en kunnen los van elkaar gevolgd worden. Alle nachtelijke reizigers, die een bijzondere droomtijd willen ervaren, zijn daarbij van harte welkom. PS: Je bent welkom met of zonder dromen. PS2: gevorderde dromers, die hun kennis en kunde willen opfrissen, zijn ook welkom bij de workshops voor beginnende deelnemers. 

Tijdens een workshop krijg je als deelnemer boeiende informatie over het thema, waar we vervolgens samen dieper op in gaan. Je leert van daaruit het thema in je eigen droom te herkennen. Ook leer je enkele droomwerk-technieken toe te passen op je eigen droom. Zelfs de zogenaamde saaie dromen of één enkel droombeeld kunnen leiden tot een avontuurlijke reis. Als je je dromen niet kunt onthouden, is dat geen bezwaar. Er bestaan namelijk andere opties, die ik je aan kan reiken. 

Je kunt het droomwerk beschouwen als een veelzijdig instrument, waarmee je leert afstemmen op je eigen droomwereld, die vervolgens meer en meer tot leven komt. Gaandeweg krijg je meer voeling met deze bijzondere manier van werken, en kun je een boost geven aan  je persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en mogelijkheden.

De workshops zijn ingedeeld op thema en doelgroep, (beginnend/gevorderd) en zijn los te volgen. Een stukje informatie over elk thema afzonderlijk kun je alvast lezen via: https://shelter36.nl/cursussen-en-workshops/thema-workshops-inhoudelijk/

Je bent van harte welkom om aan te sluiten.

Praktische informatie:

  • Data: 21 en 28 juli, 11 en 18 aug., 22 en 29 sept. 2024
  • Duur: 14-17.30 u., incl. pauze.
  • Kosten: €54,- (45,- voor minima) 
  • Aanmelden via friejorself@gmail.com