Ixta in Dromenland - Bijeenkomsten over het begrijpen van dromen

Over dit evenement

Categorie
VSD-lid (Extern)
Datum en tijd
23 jul. 2024 09:30 - 31 dec. 2024 11:30
Locatie
IXTA NOA, Praktijkhuis, IJsselkade 9, 7201 HB Zutphen

Ixta in Dromenland - Bijeenkomsten over het begrijpen van dromen

Vraag jij je ook wel een af, wat jouw dromen te vertellen hebben? Soms zijn het herhalende dromen, soms nachtmerries en soms alleen maar een flard. Ze kloppen bij je aan om je iets te laten zien. Tijdens een thema-avond bij Ixta Noa liet Maarten van Rootselaar zien hoe je jouw droom kunt onderzoeken. Als een vervolg daarop zal er maandelijks een groepsbijeenkomst plaatsvinden bij Ixta Noa Zutphen, waar je je droom kunt inbrengen en leert hoe je jouw dromen kunt verstaan. 

Je kunt een keer komen kjken of het iets voor je is. En het delen van dromen in een groep werkt het beste, wanneer je elkaar wat leert kennen. Daarmee zit deze groep tussen een open inloop (met aanmelding vooraf) en een doorgaande groep. 

De bijeenkomsten worden begeleid door Maarten van Rootselaar. Maarten werkt als droomcoach en is opgeleid binnen het ITIP. Hij is lid van de Vereniging voor de Studie van Dromen (VSD) en redacteur van het Droomjournaal. Maarten geeft presentaties en cursussen voor het verstaan van je dromen en begeleidt meerdere doorgaande droomgroepen. 

De data en tijden van de bijeenkomsten worden aangekondigd op het prikbord van het Praktijkhuis, www.ixtanoa.nl, Facebook Ixta Noa Zutphen en Instagram Ixta Noa Zutphen. 

Waar vinden de bijeenkomsten plaats? 

Ixta Noa, Praktijkhuis, IJsselkade 9, 7201 HB Zutphen. Tel.: 0575-571896

Hoe meld ik me aan?

Stuur een mail naar groepenzutphen@ixtanoa.nl

Aanmelding vooraf is nodig, omdat de groep uit maximaal 10 mensen kan bestaan. Na een bevestigingsmai van jouw deelname ben je welkom. 

De toegang is geheel gratis.