ITIP Dromengroep Vleuten

Over dit evenement

Categorie
VSD-lid (Extern)
Datum en tijd
16 okt. 2024 19:15 - 11 dec. 2024 21:45
Locatie
't Raadhuis Vleuten, Pastoor Ohllaan 39, Vleuten

Op woensdag 16 oktober, woensdag 13 november en woensdag 11 december organiseert ITIP School voor Leven en Werk onder leiding van Ilse van der Jagt een dromengroep in Vleuten. De avonden starten om 19.15 uur en zijn om 21.45 uur weer afgelopen.

Dromen zijn tot hulp, inspireren en brengen verdieping. Je komt via je dromen op een directe manier weer in contact met wat je in wezen bezighoudt. Ben je toe aan een nieuwe impuls in je ontwikkeling en ben je benieuwd hoe je dromen daarbij kunnen helpen? Dan is de dromengroep iets voor jou.

Op deze avonden onderzoeken we op verschillende manieren de dromen. Iedere avond zal in het teken staan van een aspect uit de droomwereld, o.a.: de opbouw van een droom, archetypische symbolen in dromen, het energetisch veld in dromen. Ook is het mogelijk zelf onderwerpen aan te brengen. Maar het belangrijkste wordt het persoonlijke droomwerk. Je komt weer in contact met jouw kern van waarheid.

Het is inspirerend en verrassend om in interactie met anderen je eigen en andermans dromen te onderzoeken. Soms wordt een droom direct geduid, vaak ook onderzoeken we een droom spelenderwijs. We gaan met elkaar op avontuur, rechtstreeks de diepte in.

Max. aantal deelnemers is 12.

Kosten zijn € 195,- (all-in prijs; opleidingskosten incl. verblijf).

Inschrijven kan via: www.itip.nl

Over Ilse: 

Ilse van der Jagt is sinds 2020 actief betrokken bij ITIP bij ITIP lezingen, online inspiratiebijeenkomsten en opleiding intensives. Sinds 2016 heeft ze verschillende opleidingen afgerond bij ITIP waaronder de Dromenopleiding. In haar praktijk voor lichaams- en ervaringsgerichte coaching is werken met dromen een pijler. Dromen zijn Ilse’s expertise. Je vindt haar op sociale media onder @dromencoach. Verder geeft Ilse workshops over dromen in organisaties en wordt ze nu en dan gevraagd door tijdschriften en radioprogramma’s voor droomuitleg.