Alle artikelen

Wies van Olst

Dromen maken je wakker


Dromen kunnen ons veel vertellen. Ze kunnen je verborgen eigenschappen laten zien of een inzicht tot een oplossing bieden. Soms kunnen dromen je waarschuwen of een voorspelling doen. Wanneer je je droom begint te begrijpen kun je opluchting voelen,  aangespoord worden tot ander gedrag of bemoedigd of bevestigd worden. Ook kunnen dromen je tonen waar je blokkeert of jezelf saboteert.

Dromen laten je vooral zien wat je nog niet weet en jij als dromer weet het beste wat voor jou de juiste interpretatie is.

Om handvatten te krijgen om zelf je dromen te kunnen interpreteren is het fijn als je door anderen met open vragen  bevraagd wordt.

Sinds 2000 geef ik regelmatig droomworkshops in mijn praktijk waarbij je verschillende droommethoden krijgt aangereikt om zelf met je dromen aan de slag te gaan. Ook in een privé sessie is het leuk om een droom te verkennen. Daarnaast heb ik in de loop der jaren lezingen over dromen voor verschillende spirituele centra en verenigingen gegeven.

Eén van mijn favoriete droommethoden is een ” droomopstelling” . Iemand anders verplaatst zich in de energie van jouw droombeeld. Hij of zij geeft weer wat er dan ervaren wordt in beeld, geluid, beweging of woorden.  Er ontstaat  een levendige interactie tussen jou als dromer en het gerepresenteerde droombeeld. Juist bij deze methode komt het aan op voelen in jezelf , de droom laten werken in je hele lichaam in plaats van alleen in je hoofd.  De gelaagdheid van dromen is gebaat bij voelen.

Een ‘droomopstelling’’ kan zowel in een groep als in een privé sessie plaats vinden.

Je bent van harte welkom als je droomwerk wilt ervaren.

 

Wies van Olst
Praktijk voor Hypnotherapie
Familieopstellingen en Droomwerk
Amersfoort
www.wiesvanolst.nl  


Nanske Kuiken
01mrt

Nanske Kuiken

Visie Dromen geven uitdrukking aan de ziel. Ze brengen onbewuste zaken aan het licht die je helpen je dagelijks leven meer richting te...

Els Pet
01mrt

Els Pet

Visie: Iedereen droomt elke nacht. Vaak vergeet je dromen. Soms blijft een droom je bij… Ben je benieuwd naar je droom? In je slaap...