Alle artikelen

Francisca te Brake

Achtergrond en opleidingen:

Het Shelter36-droomwerk, de droomwerkgroep en de consulten worden begeleid door Francisca te Brake, professioneel droomwerker, lichaamswerker, trainer en kunstenaar.

Ik heb opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van lichaamswerk (Rebalancing),  sjamanisme, stemwerk, Voice Dialogue, imaginatie, theater en regie, beeldende en performance kunst, (Artez Enschede en SFG Luzern/CH), Jungiaanse psychologie, (Jungiaans Instituut Nijmegen), systemisch werk, de jaartraining van Hannah van der Borst en Aad van Ouwerkerk, Imaginatie-modules bij Jan Taal en Embodied Imagination-workshops bij Robert Bosnak. Bij Robbie en Jill Fischer volg ik sinds februari 2023 een in-depth training. Verder studeer ik sinds 2020 universitaire modules aan de faculteit voor Cultuurwetenschappen.

Ik begeleid dromers en droomwerkers op professionele wijze tijdens de droomreis, die opnieuw gemaakt en beleefd wordt. Samen ontrafelen we de boodschap die de droom je wil geven en kun je je verborgen mogelijkheden gaan benutten en inzetten in je dagelijkse leven.

Je kunt in mijn praktijk terecht voor:

  • Individuele (online of live) consulten en droomwerk (ook voor HSP)
  • Tips en adviezen om dromen te onthouden
  • Workshops en presentaties over dromen en verwante thema’s (eventueel gekoppeld aan kunst/expressie)
  • Het (online) begeleiden van gevorderde droomwerkers, die minimaal 2 consulten hebben gehad of voorheen het Droomcafé bezocht hebben. 
  • Deel je Dromen, live droomwerken onder begeleiding, voor beginners en gevorderden

Website, blog:

Wil je meer informatie, boeiende droom- en denk-stof, interessante artikelen, columns, of meer weten over prijzen: kijk dan op:
http://shelter36.nl/droomwerk-shelter36/
http://shelter36.nl/columns/
http://shelter36.nl/info-consulten-contact/

Contact:

Heb je vragen, wil je je aanmelden of een afspraak maken, neem dan gerust contact met me op via friejorself@gmail.com of 06-40930970

Visie:

Leef je dromen, verrijk je leven.

De sleutel voor droomwerk bij Shelter36 en het (online) Droomcafé

In hun eigen taal geven dromen een schat aan informatie door. Met droomwerk ontwikkel je de samenwerking tussen bewust en onbewust en leer je de taal van je dromen te verstaan. Het is een proces, dat door je dromen wordt ingeleid. Dromen leren verstaan, betekent inzicht verkrijgen over disbalans, eventuele klachten, problemen of levensvragen. Het betekent echter ook zicht krijgen op verborgen talenten, mogelijkheden en potentie, waar je met behulp van droomwerk toegang toe kunt krijgen.

Doel: Je dromen als hulpbron inzetten en leren van de oneindige wijsheid, die erin besloten ligt.
Plus: Je onbewuste vermogens aanspreken en toepassen in je dagelijkse leven.

Heb je moeite om je dromen te onthouden, dan volstaat een flard uit je droom. Je kunt echter ook  een actuele situatie, wens of klacht inbrengen, of werken met creatieve middelen, die ik je graag zal aanreiken om je droombewustzijn te activeren. Het droombewustzijn is namelijk ook overdag actief, al sluimert het dan wat meer. Het is de kunst ermee in contact te treden en haar taal te leren doorgronden. Zodra je beseft dat het waakleven als een droom benaderd kan worden, zul je in staat zijn anders naar de realiteit van alledag te kijken en begint er een nieuw avontuur voor je. Bij Shelter36 en het Droomcafé werk je o.a. aan je symbolische houding, luciditeit en je droomzintuigen. Kortom: je wordt een wakkere dromer bij Shelter36.

Francisca te Brake, Middelweg 36, Deventer


Nanske Kuiken
01mrt

Nanske Kuiken

Visie Dromen geven uitdrukking aan de ziel. Ze brengen onbewuste zaken aan het licht die je helpen je dagelijks leven meer richting te...

Els Pet
01mrt

Els Pet

Visie: Iedereen droomt elke nacht. Vaak vergeet je dromen. Soms blijft een droom je bij… Ben je benieuwd naar je droom? In je slaap...