Online droomwerk bij SHELTER36 (14 juni en 28 juni)

Over dit evenement

Categorie
VSD-lid (Extern)
Datum en tijd
14 jun. 2023 19:00 - 28 jun. 2023 21:30
Locatie
Via Skype

Online droomwerk bij SHELTER36 (14 juni en 28 juni)

Op 31 mei zijn we overgestapt van live naar online droomwerken onder begeleiding van Francis te Brake te Deventer.

Op 14 en 28 juni ben je opnieuw van harte welkom bij Shelter36-online. Het droomwerk is voor degene, die willen leren van hun dromen, interesse hebben in droomwerk, of reeds gevorderd zijn en verdieping zoeken. Je eigen dromen zijn daarbij uitgangspunt, maar ook zonder dromen ben je van harte welkom. We werken in groepsverband met max. 6 deelnemers.

Ik gids en begeleid de deelnemers in een droomgroep, waarbij we ons focussen op enkele dromen, die ingebracht worden. We verdiepen ons in bepaalde aspecten van de droom door in de droom terug te keren. Je bent ook welkom als je geen droom wilt inbrengen, of nog moeite hebt je dromen te onthouden. De ervaring leert dat het dromen geactiveerd wordt door deel te nemen aan de droomgroep. We werken op basis van enkele richtlijnen, die je kunt vinden via de volgende link: http://shelter36.nl/wat-je-kan-helpen-en-ondesteunen-bij-droomwerk/

Data en tijd

Tot de zomerstop (juli-september) zijn er nog 2 online bijeenkomsten, namelijk op 14 en 28 juni van 19.00 tot 21.30 uur.
De kosten zijn € 12,- per keer. 

We werken via Skype. Skype kun je gratis installeren (in geval van het droomwerk graag op PC of laptop) en gebruiken. Als deelnemer krijg je een link toegestuurd waarmee je kunt inloggen. 

Aanmelden graag vóór 12 resp. 26 juni via friejorself@gmail.com. Je kunt je ook voor beide keren aanmelden.

Voor meer informatie ga naar:
http://shelter36.nl/cursussen-en-workshops/deel-je-dromen-bij-shelter36/