Online workshop dagdromen, de kracht van actieve imaginatie door Mirjam Tirion-Ietswaard

Over dit evenement

Categorie
Evenement
Datum en tijd
25 nov. 2023 10:30 - 12:00
Locatie
Zoom

Op zaterdag 25 november 2023 geeft Mirjam Tirion-Ietswaart een interactieve workshop voor de VSD met als thema 'Dagdromen, de kracht van actieve imaginatie'. 

Dagdromen: vaak doen we het onbewust, bijvoorbeeld op momenten dat we ons vervelen of willen ontsnappen aan de huidige situatie. Korte flarden van verlangen of zorg. Maar dagdromen – een vorm van actieve imaginatie – is ook een activiteit die we bewust kunnen inzetten als een bron van zelfkennis, creativiteit en scheppingskracht. 

Jungs benadering van actieve imaginatie geeft ons een mogelijkheid om contact te maken met ons onbewuste. Overigens, ook Einstein was overtuigd van de kracht van verbeelding. Hij schijnt gezegd te hebben: Verbeelding is alles. Het is de voorvertoning van de komende attracties van het leven. 

In deze interactieve workshop neemt Mirjam ons mee in de rijke wereld van onze eigen dagdromen. Aan het eind heb je je eigen verbeeldingskracht via verschillende werkvormen ervaren, en wie weet, ook een verrijkt perspectief op waar je nu staat.

De online lezing/workshop bestaat uit toelichting door Mirjam, individuele werkvormen en werkvormen in twee of drietallen. Ook is er natuurlijk tot slot ruimte voor vragen. 

Tickets voor leden zijn € 10,= en tickets voor niet-leden € 15,=

We beginnen om 10.30 uur en eindigen om 12.00 uur.

Tickets zijn vanaf nu te koop. 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien