Droomprofessionals

Dromen kunnen ons grijpen en fascineren. Soms kan dit zoveel indruk maken dat je erin wilt verdiepen en nog meer erover wilt weten. Er zijn mensen die hier hun professie van hebben gemaakt om anderen te helpen en begeleiden met hun dromen. Zo divers als dromen kunnen zijn, zijn ook de achtergrond en manieren om een antwoord te zoeken.

Droomprofessionals 2020

Er zitten geen leden in deze groep

De Vereniging voor de Studie van Dromen telt onder haar leden veel therapeuten, coaches en droomwerkers. Ze kunnen je helpen je dromen beter te begrijpen en je dromen of nachtmerries een waardevolle rol te geven in begeleiding, coaching of therapie.

NB: Lees goed de beschrijvingen bij de namen, zodat je de juiste persoon benadert voor hulp, lezing, workshop of interview.

Overigens zijn de professionals zelf verantwoordelijk voor de via deze website verstrekte informatie en voor wat zij/hij doet; niet de vereniging.