ITIP Zomerdromen

Over dit evenement

Categorie
VSD-lid (Extern)
Datum en tijd
11 jul. 2024 10:00 - 12 jul. 2024 16:00
Locatie
Hoenweg 8, Voorst

Heb je zin om je twee dagen onder te dompelen in de wereld van jouw dromen? Neem dan deel aan Zomerdromen van ITIP School voor Leven en Werk op donderdag 11 juli en vrijdag 12 juli 2023.  

Midzomer is een uitgelezen om je onder te dompelen moment voor. Het is de tijd van mijmeren en los zijn van de gebruikelijke besognes. Een tijd om de periode die achter je ligt te overzien en waar je nu staat te herijken.

Vanuit ontspanning en nieuwsgierigheid zullen we kijken naar dromen en zullen we deze boodschappen, die uit je onderbewuste naar boven komen, ontvouwen. We wisselen creatieve oefeningen af met theorie en passen het programma aan jouw mogelijke vragen en wensen tot verdieping aan.

Je leert:

  • je eigen droomthema’s onderscheiden.
  • de krachtigste basisregels om zelf met dromen te werken.
  • verrassende droomoefeningen die je ook met anderen kunt doen.

We creëren met elkaar twee inspirerende dagen waarna je meer duidelijkheid hebt over wie je ten diepste bent en wat je verlangens zijn. Zo kan het een bijdrage leveren aan jouw richting in je leven. We werken in een kleine groep met momenten op jezelf, oefeningen in de groep, en uitwisseling een op een. We komen samen op een fijne plek, waar veel ruimte is om buiten te zijn en te genieten.

Data: donderdag 11 juli en vrijdag 12 juli van 10.00 – 16.00 uur
Locatie: Hoenweg 8, Voorst
Max aantal deelnemers: 12

Inschrijven via: www.itip.nl

Nanske Kuiken is begeleider binnen het ITIP en heeft zitting in het dagelijks bestuur. De dromenwereld is haar expertisegebied. Ze geeft samen met Bas Klinkhamer de Dromenopleiding en sinds 2011 heeft zij de site dromenuitleg.nl onder haar hoede waarin maandelijks inspirerende blogs verschijnen rond dromen. Jaarlijks bezoeken 200.000 mensen deze site. In haar werk met groepen vormt het werken met dromen een belangrijk onderdeel. Ze helpt je op haar directe, sprankelende wijze ontdekken wat een droom jou te zeggen heeft. Je krijgt contact met je eigen wijsheid en ontvangt hulp van binnenuit voor vragen of thema’s die in je leven spelen.