Droomweekend

Van 10 – 12 november 2017 organiseert de VSD een weekend voor haar leden en voor liefhebbers van dromen.

Dit keer zijn we te gast in voormalig kapucijnenklooster De Beukenhof in Biezenmortel (vlakbij Den Bosch). Dit prachtige klooster is het decor voor een inspirerend en droomrijk weekend.

Het programma is zodanig samengesteld dat je het de invulling kunt geven, die voor jou het meeste doet. Door te kiezen voor de workshops die je het meest aanspreken, kun je er een persoonlijke, eigen vorm aan geven.

Aanmelding voor het Droomweekend kan tot en met 20 juni 2017. Stuur een mailtje naar droomweekend2017@gmail.com.
Je mag daarbij aangeven of je eigen vervoer hebt en of je bereid bent om carpoolers met je mee te laten reizen naar Biezenmortel.

Prijs voor leden is € 97,50 Prijs voor niet-leden is € 142,50

Voor een indruk van weekend 2015:  zie Archief