Voorjaarssymposium & ALV

De VSD organiseert op zaterdag 14 april de lezing ‘Dromen en Droomduiding in de middeleeuwen’ van Sandor Chardonnens. Daaropvolgend zal de jaarlijkse ledenvergadering zijn.
Het wordt gehouden in conferentiecentrum Samaya in Werkhoven (bij Utrecht). Deelname is gratis.

Sandor Chardonnens heeft onlangs bij de Jungvereniging een geweldige lezing gehouden en daarom zijn wij heel blij dat hij de VSD-leden wil inspireren en onderrichten met zijn beeldende kennis.

• 10.00 uur Binnenkomst met koffie/thee en bijpraten
  • 11.00 uur Lezing ‘Dromen en Droomduiding in de middeleeuwen’
  • 12.30 uur Lunch met vegetarische en biologische broodjes
  • 13.15 uur Ledenvergadering
  • 15.00 uur of eerder: Einde programma

De Nederlandstalige lezing ‘Dromen en Droomduiding in de middeleeuwen’ van
Sandor Chardonnens zal beginnen met de hele oude droomduiding uit het Midden-Oosten, en misschien wat exotisch materiaal (uit China bijvoorbeeld) als voorbereiding op/contrast tot de middeleeuwse droomduiding.

Sandor is een paar jaar geleden op academisch vlak weliswaar, in de rituele magie gerold, waar zijn huidige onderzoek op is gebaseerd. Daarnaast doet hij reeds 20 jaar onderzoek naar middeleeuwse vormen van toekomstvoorspelling, waaronder droomvoorspelling. Hij maakt daarbij bijna uitsluitend gebruik van de originele bronnen, dus de middeleeuwse handschriften en vroege drukken waarin de bronteksten staan. De lezing zal dan ook rijkelijk ondersteund worden door afbeeldingen.

Info & Aanmelding

Lezing en Ledenvergadering worden gehouden in conferentiecentrum Samaya.

Conferentiecentrum Samaya Hollendewagenweg 20
3985 SG Werkhoven
T 0343 55 23 32

Werkhoven ligt nabij Utrecht, langs de A12. Informatie over bereikbaarheid: http://www.samaya.nl/over-samaya/bereikbaarheid/

De biologische én vegetarische belegde broodjes zijn € 4,00 per stuk.
Graag gepast en contant meenemen. Eigen brood meenemen is niet toegestaan.

Deelname aan deze dag is gratis voor leden. Koffie en thee zijn ook gratis.

Aanmelden: communicatie@droomvereniging.nl

VSD Lezing en Ledenvergadering …. daar moet je bij zijn!

Dit bericht is geplaatst in Agenda. Bookmark de permalink.