Harry Bosma

Achtergrond:
Van oorsprong ben ik bestuurskundige. Zo sinds mijn twintigste ben ik mijn dromen gaan opschrijven. Naarmate ik er meer aandacht aan besteedde, veranderden de dromen en werden ze steeds interessanter.

Visie:
Dromen geven een blik op de wereld achter het alledaagse. Ik denk dat we in onze snel veranderende wereld dichterbij de wereld van de droom gaan komen. Dromen geven persoonlijke vrijheid om te ontdekken wie je bent als niets meer hoeft of moet. Dromen demonstreren ook dat allerlei magische en toverachtige mogelijkheden geen bedrog zijn, maar echter dan wat we rationeel kunnen bevatten.

Activiteiten:
In het recente verleden organiseerde ik droomgroepen op het internet, gericht op lucide dromen, het krijgen van dromen die overlappen met die van anderen in de groep  (gedeeld dromen) of zelfs het elkaar ontmoeten in de droom, het opwekken van voorspellende dromen of het dromen van specifieke geheim gehouden locaties.
Tegenwoordig ben ik vooral geïnteresseerd in het uitleggen van de mogelijkheden van dromen aan een breed publiek. Ik denk dat de tijd daar rijp voor is. Dromen zijn niet alleen iets wat je overkomt, maar kun je oproepen en ook enigszins sturen. Hiermee ontstaan mogelijkheden die we nog maar net beginnen te ontdekken. Graag breng ik zoveel mogelijk mensen op de hoogte van wat er al bekend is en hoe je in je eigen leven meer uit dromen zou kunnen halen.

Publicaties:
Diverse artikelen in Dream Time Magazine en VSD’s Droomjournaal, alsook presentaties op de jaarlijkse Psiber Dreaming Conferentie. Zie ook mijn websites voor diverse publicaties.
Sinds 1998 ben ik tevens ontwikkelaar en uitgever van de Alchera droomsoftware. De naam Alchera komt van het woord van Aboriginals voor “de droomtijd”. De software is inmiddels nodig toe aan een nieuwe versie , maar is desondanks internationaal gezien nog steeds de meest populaire en succesvolle software voor het werken met dromen.

Websites en online projecten:
•    Nederlandstalig: Droomover.nl 
•    Meertalig: Alquinte.com, Dreamers United
•    Engelstalig: Mythwell.com, Healing Dreams, the Dream Registry

Contactinformatie:
Voor snel informeel contact ben bereikbaar via Facebook en LinkedIn onder mijn eigen naam. Op Hyves ben ik te vinden onder de naam “droomover”.
Voor nog sneller contact, bel me mobiel op 06 20709508. Laat eventueel een boodschap achter als je via een anoniem nummer belt.

Dit bericht is geplaatst in Professionals met de tags . Bookmark de permalink.